. AMHD | Haber | Olgularla Meme Kanserinde Güncel Gelişmeler Paneli Gerçekleştirildi .
Olgularla Meme Kanserinde Güncel Gelişmeler Paneli Gerçekleştirildi

Olgularla Meme Kanserinde Güncel Gelişmeler Paneli 10 Aralık 2016 Kuşadası Double Tree Hilton'da, Türkiye Meme Hastalıkları Federasyonu Başkan-yönetim kurulu üyeleri ve diğer davetli konuşmacılarımızın katkıları ile geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

Dernek Başkanımız Prof.Dr.AHMET ENDER DEMİRKIRAN'ın yaptığı açılış konuşmasının ardından, 2 panel halinde "Olgularla Meme Kanserinde Güncel Yaklaşımlar" ele alındı. İlk panelde "Erken Evre Meme Kanserinde", ikinci panelde"Lokal İleri Evre Meme Kanserinde güncel gelişmeler" tartışıldı.

Erken Evre Meme Kanseri panelinde Prof Dr MURAT KAPKAÇ ve Prof Dr VAROL ÇELİK yönetici; Prof Dr NEZİH MEYDAN, Prof Dr AYŞENUR OKTAY, Prof Dr SEHER DEMİRER, Prof Dr BEKİR KURU, Prof Dr SITKI TUZLALI ve Prof Dr İLKNUR BİLKAY GÖRKEN panelist olarak yer aldılar. İkinci panel olan Lokal İleri Evre Meme Kanserinde ise Prof Dr NEZİH MEYDAN,Doç Dr FÜSUN TAŞKIN, Doç Dr AYKUT SOYDER, Yrd Doç Dr BENGÜ DEPBOYLU, Yrd Doç Dr İBRAHİM HALİL ERDOĞDU,  Yrd Doç Dr HEVAL SELMAN ÖZKAN panelist olarak yer aldılar. Bu paneli Prof Dr BAHADIR GÜLLÜOĞLU ve Prof Dr ŞÜKRÜ BOYLU yönettiler.