. AMHD | Haber | Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun. .
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Gücünü ve kaynağını özgürlük tutkunu bir milletten alan ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'En Büyük Eserimdir' diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin, 98. yılını büyük bir coşkuyla kutlamanın haklı gururu ve mutluluğu içerisindeyiz

Milletimizin eşi görülmemiş azim ve kararlılığı sayesinde kazanılan Kurtuluş Savaşımız; millet, vatan ve istiklâl sevgisiyle yoğrulmuş onurlu bir mücadeledir. Vatan, bayrak ve mukaddesatı uğruna hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ve her türlü zorluğa göğüs geren Milletimiz tarihin her döneminde bu asil ve kararlı duruşuyla insanlığa barış, huzur, güven ve umut olmuştur.

Büyük Önder Atatürk’ün en büyük eseri olan Cumhuriyeti emanet ettiği sevgili gençler,  Cumhuriyetin anlam ve önemini anlamanız ve buna göre davranmanız milletimizin en büyük gücü olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen kahraman gazilerimizi ve bu uğurda canlarını feda eden tüm Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.